Daily Paper bereidt je voor op de zomer en het festivalseizoen met nieuwe collectie

apr 18 , 12:45 STYLE
dailypaper ss24 resortcreative 11 0048 copy
Daily Paper komt met de Resort-lijn uit als toevoeging tot de lente- en zomercollectie '24. De nieuwe lijn wordt beschreven als een bundel van vrolijke en sportieve kledingstukken die je garderobe festival ready moeten maken. Het aanbod bestaat uit denim stukken, gehaakte designs, kleurrijke sets, shirts en accessoires.
Het kledingmerk staat voor jong volwassene inspireren door middel van creativiteit, mode en onderwijs en in de nieuwe collectie is dat helemaal terug te vinden. Een terugkerende thema van de lente-en zomercollectie is 'Our Rhythm'. Het concept komt voor op de kledingstukken als dynamische patronen. Deze staan voor het proces van het vinden van je individuele ritme.
De denim stukken bevatten een monogramprint met een kleurenverloop die een speciale draai geven aan de gewoonlijke denim lijn. Hierdoor worden de denim stukken een vast onderdeel van je garderobe. De gehaakte kledingstukken zijn gemaakt van zacht katoen en gekleurd met een dip dye techtniek. En op de sets zijn er ook weer dynamische patronen te vinden.
Naast de lente- en zomercollectie van 2024 zijn er nieuwe shirts in frisse kleuren en opdrukken die refereren naar het concept "Our Rythm". Daarnaast is de 100% leren Codu tas in het zilver teruggekeerd voor de Resort-lijn. Ook de Daily Paper x New Era 59FIFTY samenwerking maakt een comeback. De dennengroen en sneeuwgrijze caps zijn een zomerse versie van de vorige samenwerking en een perfecte toevoeging aan de lente- en zomercollectie.