New Balance verlegt opnieuw de grenzen met het nieuwe WRPD Runner model

aug 16 2023, 17:15 STYLE
s223 wrpdmob marketing1
New Balance heet je welkom in de toekomst van sneakers met het nieuwe WRPD Runner model. Vandaag wordt er gelijk indruk gemaakt met de 'Sea Salt' colorway. De eerste van velen.
De WRPD Runner verlegt de grenzen van wat we kennen door het bekende van New Balance te gieten in een innovatief design. Dit ontwerp vervormt gedurfd en opvallend het vertrouwde, en creëert zo een prachtige fusie van traditie en cutting-edge mode.
Ervaar de perfecte samensmelting van stijl en prestaties. De WRPD Runner pronkt met onconventionele lijnen die prachtig zijn vormgegeven en levert een ongeëvenaarde eigentijdse uitstraling en gevoel die moeiteloos lifestyle met technologie verenigt.
Het ovaalvormige bovenwerk vormt een knipoog naar het iconische New Balance-hardlooperfgoed, opnieuw bedacht voor de toekomst. Ondertussen zorgt de zacht gevormde FuelCell middenzool met mediale stabiliteitspost en voorvoetdemping voor superieur comfort en ondersteuning, Het crashpadontwerp in de hiel brengt een gedempte en responsieve run en het uniek golvende profiel zorgt voor optimale grip en stijl in elke stap.
De WRPD Runner 'Sea Salt' is vanaf vandaag verkrijgbaar via deze link en in de geselecteerde retailers.