Nike onthult Tekken 8 Foamposite met indrukwekkende doos

jul 10 , 15:30 STYLE
tekkennike6
De gaming community heeft Tekken 8 begin dit jaar enthousiast ontvangen, met meer dan twee miljoen verkochte exemplaren in de eerste maand, waarmee het de verkoopcijfers van zijn voorganger overtreft. Nu is de aandacht opnieuw gevestigd op de geliefde franchise, want Nike heeft zojuist een speciale Tekken 8-thema Air Foamposite One onthuld.
Dit iconische silhouet, dat dit jaar al in de schijnwerpers stond dankzij het aankomende COMME des GARÇONS HOMME PLUS-project en de terugkeer van de “Galaxy” look in 2025, krijgt nu een uniek Tekken 8-thema. Het ontwerp begint met de shell, die versierd is met een thematische print. Zwarte lederen details sieren de veterogen, veters en tong en speciale Tekken-motieven zijn te vinden op de tong en de voering, terwijl een rood "FIST" grafisch ontwerp de transparante icy sole siert.
Daarbovenop komt de sneaker in een speciale doos met de cover art van het spel, waarop Kazuya Mishima en Jin Kazama te zien zijn.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Nike heeft nog niet bevestigd wanneer deze Tekken 8 Air Foamposite One wordt uitgebracht. Verwacht wordt dat deze in september verkrijgbaar zal zijn via Nike SNKRS en geselecteerde retailers, met een startprijs van €250.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 08 16 om 170547

Ronnie Flex viert succes met villa van ruim een miljoen

NEWS jul 23, 10:47
shutterstock 2205903191

Europese competities en spelersvakbond zijn het zat en slepen FIFA voor de Europese Commissie

NEWS jul 23, 12:44