Patta en New Balance slaan de handen ineen voor opvallende MADE in UK 991v2 collectie

nov 20 2023, 13:57 STYLE
schermafbeelding 2023 11 20 om 150812
Ben je opzoek naar nieuwe schoenen? Patta en New Balance kunnen je daarbij helpen. De merken hebben namelijk hun krachten gebundeld en lanceren een Patta X New Balance-collectie. Ze zijn vanaf 1 december exclusief beschikbaar in de winkels van Patta en op de Patta-app.
Patta en New Balance hebben ervoor gekozen om de MADE in UK 991v2 een nieuwe look te geven. De collectie is een weerspiegeling van de visie van New Balance en de identiteit van Patta en toont aan dat twee verschillende wereld bij elkaar kunnen komen.  De schoenen hebben namelijk de typische Patta vibe en heeft de klassieke New Balance-silhouet. 
De collectie bestaat uit twee colorways, namelijk de zeegroene 'Sea Moss' en de paarse 'Pickle Beet'. De sneaker zijn gemaakt van een combinatie van nubuck, leer en mesh met gele accenten die de nieuwe features, waaronder de FuelCell en de vernieuwde ABZORB SBS-pods, benadrukken. Op de hiel vinden we het 'P' logo van Patta en op de tong is de gezamenlijke branding van beide merken te zien. 
Beide colorways zijn van vanaf 1 december beschikbaar bij Patta Amsterdam, London en Milan, alsmede op de website. De Sea Moss versie zal alleen bij Patta verkrijgbaar zijn, terwijl de Pickle Beet vanaf 8 december ook beschikbaar wordt op de New Balance website en verschillende retailers.
231201 nb 4a

HET LAATSTE NIEUWS