Travis Scott en Air Jordan breiden samenwerking uit met nieuwe collectie

apr 24 , 17:39 STYLE
schermafbeelding 2024 04 24 om 180419
Travis Scott en Jordan Brand werken al jaren samen. De twee hebben al meerdere sneakers uitgebracht. Om het vuur brandend te houden, hebben Travis Scott en Jordan zich opnieuw verenigd voor een nieuwe collectie.
Voor de nieuwste collectie draait de samenwerking om alledaagse basics zoals volledige rits hoodies, pullover hoodies, fleece sweatpants en t-shirts. Maar natuurlijk zijn de stukken voorzien van een verfijnde touch met zware stoffen en wasbehandelingen in tinten van zwart, diepgroen, gebroken wit, zwart, wit en Scott's kenmerkende bruin.
De artikelen worden afgerond met co-branded grafische details die gebogen vormen en het Jordan-logo bevatten naast de zinnen "air Jack" en "quality inspired by the greatest player ever." De nieuwe collectie volgt op de aankondiging van Travis Scott's nieuwe Jordans. De sneaker, genaamd de Travis Scott x Jordan "Jumpman Jack," is gemaakt van canvas, nubuck en volnerfleer. De "University Red" colorway ziet de silhouet in tinten van wit, zwart en "University Red."