🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Update: Tekashi 6ix9ine om veiligheidsredenen verplaatst naar een andere gevangenis

Update:
TMZ laat zojuist weten dat 6ix9ine niet op vrije voeten is, maar slechts verplaatst is naar een andere gevangenis. Volgens zijn advocaat is hij verplaatst naar een neutrale gevangenis waar geen bendeleden zitten. Zijn leven zou niet zeker zijn in de Brooklyn Metropolitan Detention Center tussen de Bloods en Crips.

Tekashi is verplaatst door de U.S. Marshalls naar een locatie waar vaak mensen vast zitten die deals sluiten met de autoriteiten. Zijn advocaat wil echter niet zeggen of de regenboograpper ook een deal gaat sluiten.

Originele bericht:
Tekashi 6ix9ine is vrijgelaten uit de gevangenis. Begin deze week werd de rapper opgepakt door de FBI in New York. Hij heeft een aantal aanklachten aan zijn broek waar hij, mocht hij veroordeeld worden, minimaal 32 jaar de gevangenis voor in moet. De rapper zou gisteren vrijgelaten zijn uit de Federal Prison of Brooklyn’s Metropolitan Detention Center en nu weer op vrije voeten zijn.

Dit betekent echter niet dat de rapper is vrijgesproken. 6ix9ine moet nog steeds voor de rechter komen voor de zware aanklachten die tegen hem lopen.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

22 November

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X