🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

“Tekashi schonk de moeder van zijn dochter 100.000 dollar voordat hij de cel in ging.”

Een aantal dagen geleden kwam de eerste foto van 6ix9ine uit de gevangenis naar buiten. Op de foto was te zien hoe zijn vriendin Jade hem innig omhelst. Dit schoot bij Sarah, de moeder van Tekashi’s kind, in het verkeerde keelgat. Volgens haar is de rapper in een jaar tijd enorm veranderd en niet ten goede. Zo zei ze:

“In a matter of a year, I’ve seen everything fucking make him the ugliest person ever, There’s no reason why I should have to struggle or deal with any of this shit cause when it comes down to it, I should have done way more. I should have done way more to fuck this n***a over.”

Naast dit alles zou de rapper ook geen kerstcadeautje hebben gekocht voor hun dochter Saraiyah. Na het zien van de foto van 6ix9ine en zijn huidige vriendin Jade verscheen Sarah huilend op Instagram live:

Het lijkt er dus op dat de regenboog-rapper geen voorbeeldig vaderfiguur is. Maar nu blijkt dat we de huilpartij van Sarah misschien toch met een korreltje zout moeten nemen. Jade, de huidige vriendin van Tekashi, heeft zich nu ook in de discussie gemengd.

In een Instagram live video verscheen zij met de boodschap dat de rapper zo’n 100.000 dollar heeft achtergelaten bij de moeder van zijn dochter. Één van de volgers van Jade vroeg zich later af of ze zich wel goed voelde bij het hebben van een man die niet goed voor zijn kinderen zorgt.

Hierop reageerde zij met de boodschap dat 6ix9ine zo’n 1000 dollar aan kerstcadeau’s voor zijn dochter heeft gekocht, maar deze werden niet aangenomen. Geloof niet alles wat je hoort aldus Jade. De reactie van 6ix9ine’s vriendin check je hieronder.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

11 January

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X