The Game claimt dat hij de beste rapper is van Compton, inclusief Kendrick Lamar

The Game was afgelopen weekend op de app Clubhouse te vinden waarin hij in een groepsgesprek een nogal gewaagde claim maakte. Hij vertelde de beste rapper van Compton te zijn. Stadgenoot Kendrick Lamar kreeg eerder in 2016 nog de symbolische sleutels van de stad Compton, maar daar heeft The Game geen boodschap aan. Hij zei het volgende: “Can’t nobody in Compton outrap Game, n-. Can’t nobody in Compton outrap me.”

Verder in het gesprek legt hij uit Kendrick geholpen te helpen en dat hij iedereen die het niet met hem eens is aan te pakken. “Kendrick doing his shit. I love that n- to death. N-, I flew past Kendrick when that n- was on foot, n-, in a Range Rover and showed him how to do this shit. Don’t play. Don’t play with Game name. Compton, n-. Hardest n- in Compton, rapping, lyricist, me. Any n- that say any different, I’ll body him and any n- he fuck with.”

Later geeft The Game toe onder invloed te zijn geweest van alcohol, wel blijft hij bij zijn standpunt. Bekijk het gesprek hieronder.