The Hookup presenteert: ‘Prototype EP’

Hiphop uit Groningen zit in de lift. Dit hebben Blocnotes, Kraantje Pappie en Dope DOD wel bewezen met hun succesvolle releases in 2009 en plaatsen in de finale van de Grote Prijs van Nederland!

Productieteam The Hookup wil deze opwaartse lijn doortrekken en presenteert daarom op 27 januari de ‘Prototype EP’ in poppodium Simplon in Groningen. Naast Groningse acts als Kraantje Pappie, Roelie Vuitton, Dope DOD en Abbeye zijn er op de ‘Prototype EP’ nieuwe tracks van Spacekees, Nino, Fotosynthese, Nation Of Elzhi, Polski en Steph te horen. Zaterdag 30 januari wordt de ‘Prototype EP’ exclusief uitgebracht hier op Puna.nl!

Alle beats op de EP zijn gemaakt door Enky Benger en Mike Rockmore van The Hookup. De EP is naast een introductie van het productieteam ook een verlengstuk van het afstudeeropdracht van Enky Benger. Voor dit rapport deed hij onderzoek in teken van de hiphopscene van Groningen. In het kader daarvan wilt ‘The Hookup’ jullie alvast een voorproefje geven, en krijgen jullie de door Rockmore geproduceerde track ‘Doe Niet Bang’ van de rappers Polski, Steph en Kraantje Pappie!

Download de track  hier.

Zie meer info over de releaseparty op de vervolgpagina…

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

19 January

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.