🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

The Opposites ontvangen gouden plaat voor het album ‘Slapeloze Nachten’

opposites_cover

The Opposites zijn vandaag tijdens hun Lowlands optreden verrast door Giel Beelen met een gouden plaat voor het in mei uitgekomen album ‘Slapeloze Nachten’. In een paar maanden tijd zijn er meer dan 25.000 exemplaren verkocht.

De groep kreeg de plaat tijdens hun optreden in een afgeladen Alpha-tent van de 3FM-presentator. Eerder al gingen singles ‘Slapeloze Nachten’ en ‘Hey DJ’ goud. De tracks ‘Sukkel Voor de Liefde’ en ‘Thunder’, samen met Yellow Claw, zijn hard op weg naar deze eervolle vermelding.

Binnenkort zal er een video verschijnen voor de vijfde single ‘Op Een Level’. Naast een nieuwe video gaan The Opposites met dit nummer ook een uitwisseling aan met de succesvolle Britse band Rudimental. The Opposites zullen hun nummer ‘Right Here’ remixen. Op hun beurt gaat Rudimental aan de slag met ‘Op Een Level’.

Naast een uitwisseling met Rudimental zijn Twan en Willem ook nog de studio in gedoken met de populaire Belg Stromae, die op dit moment een hit scoort met het nummer ‘Papaoutai‘ en op de tweede plek in de Top 100 staat.

836d1f5950fb781d895c29c5255cbaf7_full

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

17 August

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X