‘Thot’ die 2 Chainz voor de rechter sleepte claimt nu dat hij haar wilde vermoorden

2-Chainz-thot-girl

Eerder schreven we al over een filmpje dat op in het internet verscheen, waarin we zagen hoe 2 Chainz een random vrouw ‘thot’ noemde. Om verschillende redenen besloot de vrouw, genaamd Christine, 2 Chainz voor de rechter te slepen en eiste 5 miljoen van de rapper. Gisteren was deze rechtszaak en daarin beweerde ze ook nog eens dat 2 Chainz haar heeft geprobeerd te vermoorden. Hij zou iemand ingehuurd hebben om dit te doen.

Christine vertelde dat 2 Chainz naar haar geboorteplaats Charlotte was gekomen om anderen te vragen waar ze woont. Terwijl ze die dag aan het joggen was zag ze dat ze werd achtervolgd door een zwarte Mercedes, waarna hij haar aanreed en vervolgens doorreed.

De 26-jarige is ervan overtuigd dat 2 Chainz hiervoor verantwoordelijk is en haar dood wil hebben. Ook beweert ze dat 2 Chainz over haar rapt in zijn nummer ‘Watch Out’. Hier bedoelt ze de lines “We waving that thing at your body/We waving that thing at your eye,” “Watch out little bitch,” en “Shawty said she want $5 million cause I told her to leave and call her a thot.”

De advocaat van 2 Chainz heeft nog niet gereageerd.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

11 November

3 comments

3 responses to “‘Thot’ die 2 Chainz voor de rechter sleepte claimt nu dat hij haar wilde vermoorden”

  1. Kera says:

    Thot season

  2. BaKa says:

    Weet met welke chimeids je in zee gaat.. voordat je leeg getrokken wordt.

  3. mijn naam is says:

    fak een bitch maak geld en als ze wat vertelt weet je dat de waggie versneld #weesgeenheld

Leave a Reply

Your email address will not be published.