🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Tinashe, Jim Jones, Smokepurpp & Murda Beatz zijn terug met nieuwe projecten


Ook dit weekend zijn er weer veel artiesten die nieuwe projecten hebben uitgebracht. Zo bracht Sevn Alias zijn Oakinn EP uit en liet Young Thug opeens een nieuwe EP los. Dat is niet het enige, want Tinashe dropte eindelijk haar langverwachte tweede album Joyride, keerde Jim Jones terug met zijn album Wasted Talent en sloegen Smokepurpp de handen ineen met producer Murda Beatz.

Tinashe – Joyride

Er was lang veel onduidelijkheid over het tweede album Joyride van Tinashe. De zangeres had labelproblemen, maar onlangs liet ze eindelijk weten dat de plaat eraan kwam. Het album is er en telt dertien tracks met gastbijdrages van Offset, Ty Dolla $ign, French Montana, Little Dragon en Future.

Jim Jones – Wasted Talent

The Diplomats kwamen vorig jaar weer bij elkaar en brachten de single Once Upon A Time uit. Vandaag keert Jim Jones terug met een nieuw album, genaamd Wasted Talent. Het album telt achttien tracks met bijdrages van Jadakiss, YFN Lucci, Yo Gotti, Lil Durk en natuurlijk Cam’Ron en Juelz Santana.

Smokepurpp & Murda Beatz – Bless Yo Trap

Smokepurpp liet onlangs weten dat hij zichzelf de beste vindt van de nieuwe generatie rappers. Dat probeert hij te bewijzen met zijn nieuwe project Bless Yo Trap. Voor het project heeft hij de handen ineen geslagen met producer Murda Beatz, die verantwoordelijk is voor Drake z’n laatste banger Nice For What.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

14 April

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X