Tom & Jerry, Scary Shit in Kraaiennest en meer; Dit zijn de video’s van vandaag

Rambo & Dj Kaan Deniz – DANGALAS
Eerder vandaag kwam het nummer al uit en nu is ook de videoclip bij DANGALAS van Rambo en Dj Kaan Deniz een feit. Vanuit een Bentley brengen zij hun nummer ten gehore. Check de clip hieronder:

Yung Noodle – Demons & Fiends
Yung Noodle laat vandaag zijn nieuwste track Demons & Fiends los. In de videoclip van het nummer zijn de nodige visuele effecten aanwezig. Check ‘t hieronder:

Chauw Yaw – UHUH
Chauw Yaw dropt vandaag zijn solotrack UHUH. Het nummer is geproduceerd door 2903 en de videoclip bekijk je uiteraard hieronder.

Lil Saint – Scary Shit
Nog een release van het Rotterdam Airlines label vandaag, Lil Saint laat zijn nieuwste Scary Shit track los. De track is geproduceerd door Moksie Meppie en je bekijkt de clip hieronder.

Mpes – Alleen ft. Melissa Lopes
Mpes en Melissa nemen je mee naar Rotterdam in hun nieuwste samenwerking ‘Alleen’. De track is eveneens geproduceerd door Mpes en de clip check je hieronder.

Dé Panama & Jairzinho – Mon Chéri
Vanochtend kwam het nummer al uit. Nu ziet ook de videoclip bij Mon Chéri het daglicht. Bekijk de clip van Dé Panama en Jairzinho hieronder.

DinDin – Limo SESSIE
DinDin dropt vandaag zijn Limo SESSIE track. Gehuld in een bivakmuts gooit hij zijn lines. Check de video hieronder.

Amg Domina – Tom & Jerry
Amg Domina neemt je mee terug naar je favoriete cartoon uit je kindertijd: Tom & Jerry. Tom zit hem op de hielen, maar hij weet uit zijn klauwen te blijven. Check ‘t hieronder.

Dinero – Perico
Een nieuwe drop van de Gooise Music Group: Dinero brengt vandaag zijn nieuwe single Perico. De track is geproduceerd door Sliscobars en de video bekijk je hieronder.