Top Notch verwelkomt Boef en de Gelogeerde Aap + korte docu

[jwplayer mediaid=”19284″]

De lang aanhoudende geruchten waren er al maar nu is dan eindelijk de kogel is door de kerk. Boef en de Gelogeerde Aap brengen hun eerste album ‘Wij Zijn’ uit bij Top Notch op 21 januari 2011.

De link werd natuurlijk al onder de oplettende fans veel eerder gelegd doordat Sticks het duo aan het rooster van de Fakkelteitgroep had toegevoegd. Toch duurde het iets wat langer voordat het officieel werd. Een belangrijk argument was de Grote Prijs van Nederland waarin de Tilburgers, na een lange weg, de finale haalden en er uiteindelijk afgelopen zaterdag met twee Awards vandoor gingen (De Beste Muzikant voor Boef en de Publieksprijs).

Beatmaker, clipregisseur en huisfotograaf Herb Alfonso achtervolgde De Boef en Aap vanuit hun hometown Tilburg naar de Paradiso in Amsterdam waar de finale werd gehouden. Het leverde deze mooie korte documentaire op. In januari verschijnt verder de tweede videoclip ‘Zien’, de eerste video ‘Wij Zijn’ is al te zien. Tevens zal het duo te zien zijn tijdens een showcase op Eurosonic/Noordeslag. Op 21 januari is het echter echt feest, want dan wordt ‘Wij Zijn’ gereleased en zal het dak er afgaan in een afgeladen 013.