Tory Lanez aangeklaagd voor beschieten Megan Thee Stallion, kans op 23 jaar celstraf

Vandaag werd bekend gemaakt dat de Canadese rapper Tory Lanez officieel is aangeklaagd voor het beschieten van Megan Thee Stallion, zo meldt TMZ. Het schietincident vond afgelopen juli plaats en deed heel wat stof opwaaien.

Terwijl er nog veel onduidelijk was omtrent het schietincident blijkt dat Tory Lanez degene zou zijn die Meg heeft neergeschoten. Meg en haar vriendin Kelsey zouden willen vertrekken, maar de bron zegt dat Lanez het daar niet mee eens was en begon te schieten.

De uit Toronto afkomstige rapper Tory Lanez wordt aangeklaagd wegens twee strafbare feiten: beschieting met een vuurwapen en het dragen van een geladen, verborgen vuurwapen in een voertuig.

Hoewel het vermeende slachtoffer niet bij naam wordt genoemd in het persbericht, maar wel wordt aangeduid als ‘vriendin’, lijkt het er sterk op dat er aangifte is gedaan door rapper Meg. P, beter bekend als Megan Thee Stallion.

De advocaat van Lanez gaf tijdens de rechtszaak het volgende aan: “The victim doesn’t appear to be seriously injured, since I saw her on Saturday Night Live last week,” aldus, Jim Lewis. De rapper bracht onlangs zijn album Daystar uit en op de tracks ontkende hij de beschieting. Er hangt hem een celstraf van 23 jaar boven het hoofd.

More Stories
Kehlani ontdekt eindelijk haar ware seksualiteit