Tory Lanez kondigt twee albums aan

Tory Lanez heeft zeker niet stil gezeten de afgelopen maanden. Hij dropte verschillende video’s en samenwerkingen. Hij werkte onder andere samen met Z op de track “SPECIAL4U”, met A Boogie Wit Da Hoodie op “Best Friend” en met Rich The Kid op de track “Talk To Me”.

En het ziet ernaar uit dat hij voorlopig ook niet zal stoppen. Hij kondigt namelijk met een post op Instagram aan dat hij niet één maar twee albums gaat droppen de aankomende zomer, met de tekst “2 NEW PROJECTS DROPPING THIS SUMMER !!! #ElAgua and #LoveMeNow ON THE WAY !!”.

El Augua was al eerder aangekondigd en er was ook al naar buiten gebracht dat Nicky Jam een bijdrage zal leveren. Op Love Me Now worden bijdrages verwacht van onder andere Lil Baby, Gunna, Chris Brown, 2 Chainz, A Boogie Wit Da Hoodie.

Tory Lanez bracht eerder dit jaar zijn langverwachte nieuwe album Memories Don’t Die uit en bij een nieuw album hoort natuurlijk een wereldtour. Op 27 september is de Canadees in Tilburg, in de 013, te zien voor een energieke show. Voor meer informatie over zijn show hou je de Facebookpagina van het evenement in de gaten of check je de website

Bekijk zijn statement hieronder.

More Stories
Album: EZG – Hooliganrap