Tory Lanez ontkent dat hij Megan Thee Stallion heeft beschoten op nieuw album Daystar

Eerder dit jaar raakten Megan Thee Stallion en Tory Lanez betrokken bij een incident in Hollywood Hills waarna Meg in het ziekenhuis belandde en Tory in de cel voor illegaal wapenbezit. Er waren veel speculaties over wat er was gebeurd en een maand later besloot Megan haar verhaal te doen op Instagram Live. Ze zei dat Tory haar in haar voet geschoten had, toen ze na een ruzie de auto verliet en weg liep. Daarnaast claimde de Savage rapper dat Tory z’n team leugens aan het verspreiden was.

Vandaag breekt de Canadees zijn stilte en hij pakt gelijk uit. Hij dropt een heel album, genaamd Daystar, waarop hij verschillende claims maakt. Zo zegt hij dat hij geframed wordt door Megan en haar team en nooit een vrouw zou slaan of beschieten. Op Queen & Slim verwijst hij naar de avond van het incident en zegt hij een crush te hebben op Kylie Jenner terwijl hij op Money over Fallouts claimt dat zijn relatie met Meg verder ging dan vriendschap. Hij verwijst opnieuw naar de relatie op de track Friends Become Strangers: “When the world unveil your curtains and all they laughin’ at’s your pain/But does it change when we both reveal that both our mothers died/We still dealin’ with some pain and need someone to entertain/Or does it change when you break down in my arms and start cryin’/Feelin’ like you alone and I tell you, “Everything’s okay”

Verdeeld over het album haalt hij ook uit naar Kehlani, Kaash Paige, Dreamdoll, Asian Doll, Chance The Rapper en Lakers-speler JR Smith, die zich allemaal openlijk uitspraken tegen Tory. Beluister het album hieronder.

More Stories
kans – wanneer kan ik je zien?