Cover & Tracklist: Kempi – Het Testament van Zanian Adamus

Kempi staat aan de vooravond van zijn tweede studio album release. Bijna drie jaar na het verschijnen van Du Zoon staat ‘Het Testament van Zanian Adamus’ gepland voor een release op 17 juni aanstaande. De titel van verraad enigszins het persoonlijke karakter van Het Testament… Één van Kempi’s doopnamen is namelijk Zanian. Adamus, zo leerde Kempi vóór hij aan de opnames van het album begon, is de achternaam van zijn vader.

Het Testament van Zanian Adamus telt 17 tracks, waaronder ‘Diana‘ met Lucky Fonz III en ‘Not Human‘ met Keizer, waarvan het publiek al heeft kunnen genieten. Verder staan op het album onder andere samenwerkingen met Fresku, R.Kay, Sef, Damaru en Rocks.

‘Voor ik aan het album begon, wist ik niet zeker of mijn toekomst nog langer in de muziek lag,’ vertelt Kempi. ‘Ik twijfelde aan mijn toekomst, wist niet of ik nog op de goede weg zat. Uiteindelijk heb ik al mijn energie, tijd en zin bij elkaar geschraapt en ben ik aan nieuwe muziek gaan werken.’ Met ‘Het Testament van Zanian Adamus’ heeft kempi een nieuwe muzikale weg willen inslaan. ‘Dit wordt een totaal andere plaat. Veel muzikaler dan mijn eerdere werk. Ik zing zelfs op sommige tracks. Het is toekomstmuziek.’

Hieronder vind je de volledige tracklist.

1. Du Intro
2. Down
3. VoodooPriest
4. Dagen vd Bijbel II ft. Shirma Rouse
5. Wat Ik Zie ft Phatt
6. Postduif
7. Na Du Show ft Fresku
8. Blijven Wij ft Rolf Wienk
9. Moordzaak ft. Alex Roeka
10. Pico Bello ft Rkay & Sef
11. Dagdromen
12. Zo Alleen ft Damaru
13. Fundament ft. Rocks & Duvel
14. Diana ft. Lucky Fonz III & De Felle Kleuren
15. Interlude
16. Vanuit De Hemel ft. Tim Wes
17. Not Human ft. Keizer

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

31 May