Travi$ Scott gearresteerd tijdens zijn show

Travi$ Scott trad dit weekend op tijdens het Lollapalooza festival, maar dat duurde niet lang. Nadat hij 1 nummer had gedaan riep hij het publiek op om de beveiliging te negeren en over de hekken te komen. Het is niet de eerste keer dat hij dit doet, maar deze keer liep het niet zo goed af voor hem.

Van alle kanten klom het publiek over de hekken en op het podium. Uiteindelijk vonden de mensen van de organisatie en de beveiliging het te gevaarlijk worden en stopte de set van La Flame. Scott schreeuwde nog Fuck You en verdween van het podium. Later is bekend geworden dat hij uiteindelijk gearresteerd werd voor ‘wanordelijk gedrag’ en ‘het aanzetten tot rellen’.

Dit is het statement dat naar buiten is gekomen rondom de situatie:

“The performer played one song and then began telling fans to come over the barricades. Due to the security’s quick response, the situation was remedied immediately and no fans were injured. The performer fled the scene and was taken into custody a short while later.”

Theophilus London was erbij en plaatste onderstaand filmpje op Instagram:

@travisscott BRO BRO LA FLAME STARTED A RIOT PER USUAL ???™ cc: @ogchaseb

A video posted by TL (@theophiluslondon) on

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

3 August

1 comment

Leave a Reply

1 Comment Aan "Pusha T werkt samen met Adidas voor nieuwe EQT Ultra Boost"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Marleen
Gast
Marleen

Ben echt fan van adidas, trouwens je kunt via https://www.spydeals.nl/adidas/kortingscode altijd een code vinden voor extra korting!

wpDiscuz