Travis Scott laat eindelijk van zich horen tussen Astroworld rechtszaken

De rechtszaken tegen Travis Scott blijven binnenstromen nadat zijn Astroworld festival tot een tragedie uitliep, maar volgens de bronnen van Rolling Stone zal de rapper vechten tegen de vele aanklachten. Beter gezegd, hij heeft de rechter gevraagd om zijn naam van de aanklachten rondom het festival weg te halen. Een woordvoerder van Travis Scott heeft gezegd dat de rapper niet wettelijk aansprakelijk is voor het feit dat er tien mensen zijn omgekomen op het festival.

Nabestaanden van de overleden bezoekers en heel wat overige festivalbezoekers dienden een aanklacht in tegen de rapper toen het festival tot een drama uitliep. Ze houden Travis als organisator van het evenement en de overige teamleden daarvoor verantwoordelijk. Scott stelde voor om de gedupeerden tegemoet te komen door de begrafenissen te betalen van de overleden bezoekers, maar dit werd echter niet geaccepteerd door de nabestaanden.

De rapper heeft inmiddels voor elf aanklachten gevraagd om zijn naam te laten verwijderen. Volgens zijn woordvoerder zullen er meer verzoeken volgen, aangezien er honderden aanklachten zijn ingediend tegen Travis Scott.