Travis Scott presenteert eigen exclusieve PlayStation X Nike Dunk Low’s

Travis Scott is onlangs een samenwerking aangegaan met Sony PlayStation. Sony heeft gisteren in de USA de PlayStation 5 uitgebracht. Om dit te vieren heeft Travis Scott foto’s losgelaten van de nieuwe, exclusieve PlayStation Nike Dunk Low’s. De schoenen waren stiekem al eerder te bekijken in de video waar de samenwerking in werd aangekondigd.

Zoals Travis zijn vorige schoenen, de Travis Scott Air Jordan 1 high-top sneakers, hebben deze Nike’s een omgedraaide swoosh en dezelfde bruinige tint. Het PlayStation logo is aan de buiten achterzijde terug te vinden en ook op de zool is PlayStation te zien.

Voor nu wordt de schoen maar onder 5 mensen verloot. De zeldzaamheid van de schoen zal de prijs ver laten stijgen. Zo zijn de Travis Jordens nu te koop voor minimaal €4215.

Travis Scott heeft naar aanleiding van de PlayStation ook een video op zijn Youtube kanaal geplaatst. In de video zie je Travis gamen met 2 fans waar hij ook PlayStations aan weggeeft. Het einde van de video heeft Travis toegewijd aan Pop Smoke. Pop Smoke is in persoonlijk beeldmateriaal te zien bij Travis in de auto. De gehele video bekijk je hier beneden.

More Stories
Jay-Z klaagt medeoprichter platenlabel Roc-A-Fella aan