Puna.nl

🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Laatste nieuws

Trending

De broer van Pablo Escobar eist 2,6 miljard dollar van Apple

Roberto Escobar, de broer van Pablo, gaat achter Apple aan. De 73-jarige Colobiaan klaagt de tech-gigant aan voor maar liefst 2,6 miljard dollar. Volgens hem is de telefoon zo lek als een mandje en is zijn adres op straat komen te liggen daardoor...

6IX9INE waarschuwt Doja Cat

6IX9INE had beloofd Instagram te verlaten totdat zijn nieuwe single zou uitkomen, maar dat is niet echt gelukt. Hij ging los op Billboard en beschuldigde Ariana Grande van fraude, liet mensen stemmen voor de naam van zijn nieuwe single, flexte me...

VK en RB van 73 De Pijp doen hun bivakmutsen af bij Club Hub

De mannen van 73 De Pijp zijn klaar om het roer om te gooien en de eerste stap nemen ze bij Club Hub. VK en RB zijn te gast en doen hun bivakmutsen af. Verder praten over drill, hoe ze begonnen zijn, de Pijp en meer.

101Barz: Philly Studiosessie

1OAK rapper Philly is vandaag te gast bij Rotjoch voor een Studiosessie.

Video: Chivv - Shook Shook ft. Latifah / Chocolata Body ft. Jonna Fraser

Chivv bracht afgelopen vrijdag zijn album Un4gettable Nights uit en vandaag dropt hij de dubbelvideo van Shook Shook en Chocolata Body. Check de clip hier.

Bizzey geeft advies over te veel aftrekken, kopkaas, uit de kast komen, klaarkomen en dirty talk

Bizzey is te gast in de virtuele Seksmobiel om advies te geven over seks. Vanuit zijn tuin geeft de Traag rapper advies over te veel aftrekken, kopkaas, uit de kast komen, klaarkomen en dirty talk. Check de beelden hier.

Adje kondigt Survivalpack aan

De coronacrisis houdt Adje niet tegen, want de Amsterdammer bracht al de nummers Viruz en Passport uit. De video's kwamen uit op het kanaal van RapnieuwsTV, maar vandaag upldoadt hij de eerstgenoemde ook op het Streetknowledge kanaal. In de besch...

Video: sor - problem

sor is op dreef en na Eastwest en Niet Verkeerd dropt hij vandaag zijn nieuwe single Problem. De track is geproduceerd door sor en Emile Laurent en de video zie je hier.

Cháyenne maakt 1OAK debuut met Lockdown video

Zangeres Cháyenne ken je wellicht van samenwerkingen met o.a. Djaga Djaga en Hansie en onlangs tekende ze bij 1OAK, het label van Sevn Alias. Vandaag maakt ze haar solodebuut met de single Lockdown en de video zie je hier.

Video: Drechter - Penoze ft. Bigidagoe & Hekje31

Na Mama Zei Me is Drechter vandaag alweer terug met nieuwe muziek. Dit keer slaat de rapper uit Holendrecht de handen ineen met Bigidagoe en Hekje31 op Penoze. De track is geproduceerd door Thez en de video zie je hier.

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X