Trey Songz reageert op beschuldigingen van seksueel misbruik

Trey Songz heeft gereageerd op de verschillende aanklachten die onlangs tegen hem zijn ingediend. De R&B zanger werd onlangs opnieuw beschuldigd van seksueel misbruik en verkrachting door een voormalig basketballer genaamd Dylan Gonzalez. De vrouw in kwestie verraste vriend en vijand toen ze via Twitter besloot om zich uit te spreken over de zanger. Op social media schreef ze het volgende: “Trey Songz is a rapist. Lord forgive me, i can’t hold that in another year. See you in 2022.”

Het was in eerste instantie niet helemaal duidelijk of de basketballer zelf slachtoffer is geweest van verkrachting, maar in een nieuwe tweet geeft ze meer duidelijkheid. De 27-jarige Dylan Gonzalez laat op Twitter weten dat ze zelf slachtoffer is geweest van verkrachting. Het incident zou hebben plaatsgevonden in een hotel in Las Vegas. “With what seems like endlessly recurring news of the alleged sexual assaults committed by Trey Songz, I am forced to repeatedly relive in my mind, and suffer anew, the long-suppressed horror and unbearable PTSD of my rape by his very hands at a well-known Las Vegas hotel.”

Volgens TMZ heeft het team van Trey Songz alle beschuldigingen tot nu toe tegengesproken. Ook lijkt hij binnenkort met een statement naar buiten te komen. Het is namelijk niet de eerste keer dat Songz negatief in het nieuws verschijnt. De zanger werd eerder beschuldigd van huiselijk geweld en meerdere keren voor seksueel misbruik.