Tweede editie Buma Rotterdam Beats

Tijdens de tweede editie van Buma Rotterdam Beats verwelkomt Rotterdam op 17, 18 en 19 November op diverse plekken in de stad de meest talentvolle muziekacts, ook is Buma Rotterdam beats de netwerkplek bij uitstek waar boekers, managers en DJ’s elkaar ontmoeten om nieuw talent op te sporen voor hun podia, labels en studio’s.

Op 17 november wordt de stad opgewarmd met de uitreiking van de State Awards in de Nieuwe Oogst. Daarna biedt het festivalprogramma op 18 en 19 november op vijf locaties in de havenstad een staalkaart van nationale en internationaal muziektalenten. Overdag programmeert Buma Rotterdam Beats op 18 en 19 november een tweedaagse conferentie met toonaangevende sleutelfiguren uit binnen- en buitenland. De conferentie richt zich op uitwisseling van kennis en het smeden van nieuwe contacten.

Buma Rotterdam Beats vindt plaats op 17, 18 & 19 november in Rotterdam en wordt georganiseerd door Stichting Rotterdam Beats, een initiatief van Buma Cultuur en De Nieuwe Oogst. Gastsprekers tijdens het evenement zijn o.a. Sha Money XL (vice-president Island Def Jam), Sticks (FTG), Jiggy Djé (Noah’s Ark), Kees de Koning (TN), Blaxtar (Raen Music), Negativ (Nindo), Tim Beumers (VSOP), Boaz (Nouveau Riche), Lee Stuart (Will Style For Food), Venz (22Tracks), Koos Groenendijk (Grey Men) en vele anderen.

13 October