Tyga wordt onwel als hem tijdens een rechtszitting wordt gevraagd hoeveel hij aan Kylie Jenner uitgeeft

tyga-kylie-jenner-birthday
Tyga houdt er wel van om zijn vriendin Kylie Jenner met luxe cadeaus te verwennen. Zo heeft hij voor haar een diamanten ‘promise ring’ gekocht en kreeg ze voor haar verjaardag een witte Ferrari en een Maybach. Ondanks het feit dat zijn eigen auto’s wegens wanbetaling in beslag werden genomen blijft hij dure cadeau’s voor Kylie kopen. Wij vragen ons af hoe hij dit allemaal kan betalen en hoeveel geld hij aan zijn vriendin uitgeeft. De laatste vraag werd hem dinsdag in de rechtbank gesteld.

Momenteel zit hij midden in een rechtszaak met celebrity juwelier Jason Arasheben. In 2013 werd hij door Jason aangeklaagd, omdat er bij hem nog een bedrag van 185,000 dollar open staat. Toen Jason Arasheben’s advocaat hem vroeg naar hoeveel geld hij spendeert aan Kylie, kreeg hij een meltdown. Hij werd extreem onwel, was helemaal in de war en zei dat hij last had van tijdelijk geheugenverlies waardoor hij deze kritische vraag niet kon beantwoorden. De rechtszitting is daarom naar 1 november verplaatst.

Dit is niet Tyga’s enige rechtszaak omtrent zijn financiën. Onlangs is hij door zijn voormalige huisbaas aangeklaagd i.v.m. wanbetaling en schade aan de woning waar hij niet voor wilt betalen.

20 October