Typhoon & King Shiloh willen de Red Bull Culture Clash winnen met liefde

Typhoon_72930
Op donderdag 26 mei haalt Red Bull het hardste muziek evenement ter wereld naar Nederland. De Red Bull Culture Clash vindt plaats in de Rotterdamse Ahoy en tijdens het evenement zullen er vier teams uit verschillende hoeken van de muziekwereld elkaar van het podium proberen te blazen. De teams bestaan uit Mr. Polska & Boaz, Typhoon & King Shiloh Soundsystem, Moortje, Darkraver & Paul Elstak en tenslotte Team Appelsap met Hef, Broederliefde, Rotjoch & DJ Drivah. Vier rondes lang wordt alles uit de kast gehaald om de winst binnen te halen en alles is daarbij veroorloofd, als het maar origineel is.

Voor de Culture Clash slaat Typhoon zoals gezegd de handen ineen met King Shiloh Soundsystem en dat betekent alleen maar vuur. Met hun zelfgebouwde Soundsystem, hun 25 jaar ervaring en hun Jamaicaanse Culture Clash mindset zijn ze ready om de andere crews aan te pakken en het publiek in extase te brengen. “We’re gonna crash them with love” is de boodschap die King Shiloh Soundsytem en Typhoon willen meegeven.

King Shiloh en Typhoon richten zich niet op de concurrentie, maar op het neerzetten van een sicke show: “Concurrentie? Er is helemaal geen sprake van concurrentie!” benadrukte Typhoon. Toch hebben de mannen nog wat te zeggen over Mr. Polska en Boaz: “De energie van hun liveshows sluit heel goed aan bij Culture Clash, ook al versta je er natuurlijk geen woord van. Die energie is alleen wel heel belangrijk om het publiek voor je te winnen. Dat kunnen zij als geen ander.”

Haal je kaartje voor de Red Bull Culture Clash hier en jij bepaalt mee of King Shiloh en Typhoon de winst pakken.

Foto: Festivalinfo/Rinse Fokkema

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

11 May

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.