UFC-baas White geeft uitleg over zijn afwezigheid tijdens uitreiking kampioensgordel Ngannou

UFC-baas Dana White heeft in een interview uitleg gegeven over het feit waarom hij niet aanwezig was na afloop van UFC 270. Normaliter stapt Dana White na een titelgevecht de ring in om de kampioensgordel om te doen bij de winnaar. Maar de Amerikaan was afgelopen zaterdag nergens te bekennen toen Francis Ngannou Cyril Gane versloeg tijdens UFC 270. Veel mensen op het internet beweren dan ook dat de UFC-baas dit expres zou hebben gedaan.

De twee mannen zouden een gespannen relatie hebben met elkaar. Het was dan ook opvallend dat Dana White afwezig was na afloop van de wedstrijd. Ook liet hij zijn gezicht zien tijdens de persconferentie. Vandaag heeft de UFC-baas zijn kant van het verhaal gegeven middels een interview. Zo laat White onder meer weten dat hij kort na het fluitsignaal de arena uit moest omdat er backstage dingen gaande waren en daar moest hij zich mee bemoeien. Verder richt Dana zich tot alle criticasters. Hij laat namelijk weten dat hij Francis de hele week gezien zou hebben en daarnaast hebben ze elkaar de handen geschud.

Dana White en de vechter uit Kameroen zouden op gespannen voet staan vanwege het contract van Francis. De zwaargewicht-vechter uit Kameroen lijkt zijn contract niet te willen verlengen. Ook zou het niet eens zijn met de voorwaarden in het contract. Het interview met Dana White zie je hieronder.