UFC Octagon Girls reageren op vrouwonvriendelijke uitspraak van Khabib

De voormalige UFC lichtgewicht kampioen Khabib haalde een paar weken geleden flink uit naar de UFC Octagon Girls oftewel de dames die je in een bikini ziet rondlopen tijdens UFC-gevechten. Zo zei hij in een persconferentie in Moskou onder meer dat het de meest nuttelozen mensen zijn in de martial arts. “Ze leiden af. Ik kom naar de ring om te vechten en bij mijn vader te zitten” aldus Khabib over de UFC girls.

Hij vervolgde met: “Het voelt ook ongemakkelijk voor mijn vader. Je kunt op een scherm laten zien dat er een nieuwe ronde is. Als een vrouw het bord omhoog houdt, kijkt niemand naar het bord.” Vandaag hebben enkele ringmeisjes gereageerd op de boodschap van de voormalige UFC kampioen. Brittany Palmer besloot een tweet van zijn aartsvijand, Conor MCGregor te delen met als bijschrift: “Hahahah sorry not sorry!”

UFC Octagon Girl Arianny Celeste besloot ook olie op het vuur te gooien middels een post op Instagram. Ze gebruikte slechts vijf woorden: “Sorry we make u uncomfortable.” Daarnaast voegde ze de onderstaande post toe.