Beelden tonen dat OnlyFans model, dat aangeklaagd is voor moord op haar vriend, haar vriend vaker mishandelde

aug 12 2022, 11:01 Under Review
Schermafbeelding 2022 08 12 om 102922
De politie uit Florida laat aan TMZ weten dat er beelden zijn opgedoken van het OnlyFans model Courtney Clenney waarin te zien is dat zij haar overleden vriend Christian Obumseli mishandelde. De beelden zijn van een paar maanden voor de moord.
Volgens het arrestatiebevel, dat TMZ in handen heeft gekregen, heeft een beveiligingscamera gericht op de lift de mishandeling dat in februari plaatsvond vastgelegd. Op de beelden is te zien dat Courtney niet haar verdieping kan aandrukken in de lift waardoor ze uit frustratie op het scherm van de lift begint te slaan. Haar vriend Christian loopt achter haar aan en probeert haar te kalmeren, maar dat werkt averechts en nu draait ze zich om en begint hem te slaan. Ze blijft hem slaan tot dat hij haar tegenhoudt en terug duwt.
Zoals we gisteren al lieten weten is Courtney eergisteren in Hawaii gearresteerd voor de moord op Christian. Wat we toen nog niet wisten was dat het OnlyFans model vorig jaar in juli in Las Vegas ook al was aangehouden voor huiselijk geweld. Bekijk de beelden hieronder.
Het OnlyFans model Courtney Clenney kwam in april in het nieuws omdat ze haar vriend had doodgestoken. Het model is razend populair op Instagram, Twitter en OnlyFans en het nieuws ging daardoor ook de wereld over. In eerste instantie werd gedacht dat het neersteken van haar vriend zelfverdediging was, maar bovenstaande beelden lijken een ander patroon weer te geven.