Ray J legt de waarheid op tafel over sekstape met Kim Kardashian

mei 05 2022, 12:30 Under Review
ray j kim kardashian1
De sekstape van Kim Kardashian en Ray J is na 20 jaar weer actueel. De 41-jarige realityster liet onlangs in een aflevering van The Kardashians weten dat ze bang was dat de R&B zanger een nieuwe sekstape zou uitlekken. Maar volgens Ray J zijn dit grote leugens, de zanger heeft onlangs in een interview met Dailymail een boekje opengedaan over de beruchte sekstape. Hij heeft zich nooit eerder inhoudelijk uitgelaten over de situatie, maar nadat hij naar eigen zeggen onlangs in een zwart daglicht werd gezet door de Kardashians besloot hij deze week de waarheid op tafel te leggen.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

In 2002 nam Kim Kardashian op haar 22e verjaardag in Mexico een sekstape op met Ray J en een paar jaar "lekte" de sekstape uit. De geruchten over een tweede sekstape gaan al een tijdje rond en Ray J heeft in zijn onlangs gegeven interview het nieuwtje bevestigd. Maar volgens de zanger zijn de beelden in samenspraak naar buiten gebracht. Ook laat hij weten dat Kris Jenner en Kim Kardashian altijd in bezit zijn geweest van alle beelden, dus ook van de mogelijke tweede sekstape.
“All of this is all a lie. I have never leaked a sex tape in my life. It has never been a leak. It’s always been a deal and a partnership between Kris Jenner and Kim and me and we’ve always been partners since the beginning of this thing. From the beginning of us putting this sex tape out, this has been the biggest lie in the industry in the history of entertainment." Hij vervolgde met: "They're not letting the world know that there's a bunch of sex tapes that we made but they're not going anywhere because she has them all."
De zanger heeft ook recente DM berichten van hem en Kim Kardashian naar buiten gebracht. Check het in de swipe hieronder.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS