Verdachte van moord op Young Dolph blijkt een ‘bekende’ van de rapper te zijn

Twee maanden nadat Young Dolph op klaarlichte dag werd doodgeschoten voor een winkel in zijn thuisstad Memphis heeft de politie een verdachte op het oog. Het gaat om de 23-jarige Justin Johnson.

Op 17 november 2021 werd Young Dolph op 36-jarige leeftijd doodgeschoten in zijn thuisstad Memphis. De rapper kwam regelmatig terug in zijn thuisstad, echter ging het midden november mis toen de rapper koek wilde kopen in een winkel. Volgens de eigenaar van de winkel zou de rapper zijn neergeschoten vanuit een auto toen hij de winkel uitliep.

Sinds de moord op Dolph is de politie nadrukkelijk op zoek naar de schutters en volgens verschillende bronnen lijkt de verdachte in kwestie een ‘bekende’ te zijn geweest van Young Dolph. Er zijn namelijk foto’s opgedoken waarin Young Dolph samen met de verdachte te zien is. Ook zou Justin Johnsen op een van de foto’s een “PRE” Paper Route Empire—chain om hebben gehad. De politie is hard op zoek naar Johnson en heeft inmiddels zijn informatie en foto gedeeld op social media om hulp te vragen. Bekijk de beelden hieronder.