Verklaring van Jaimie Vaes geeft een heel ander beeld van autodeur mishandeling door Lil’ Kleine

Er lijkt een opvallende wending te komen in de zaak van Lil’ Kleine en Jaimie Vaes. Shownieuws kwam gisteravond namelijk met het opmerkelijke nieuws dat de rechtbank de verklaring van Jaimie Vaes voor het eerst onder de loep heeft genomen. In de verklaring geeft Jaimie aan de politie aan dat het niet om zware mishandeling zou gaan.

Zo verklaarde zij dat haar hoofd nooit tussen de deur van de auto was geklemd en dat Lil’ Kleine niet herhaaldelijk de deur probeerde dicht te doen terwijl zij er tussen zat. Volgens haar zou dit verhaal door de media zijn verzonnen.

Alhoewel het gaat om een oudere verklaring zou dit zeker in het voordeel van Lil’ Kleine kunnen werken. Nienke Hoogervorst, de advocaat van Lil’ Kleine, liet aan Shownieuws weten dat ze op de hoogte is van de verklaring, maar er niet op wil reageren.

In februari 2022 barstte de bom voor Lil’ Kleine en Jaimie Vaes toen Yvonne Coldeweijer de beelden van de mishandeling op haar Instagram kanaal plaatste. Op de beelden was duidelijk te zien dat Lil’ Kleine zijn ex-vriendin aan haar haren uit de auto trok en ging men ervan uit dat het haar hoofd was dat tussen de deur zat toen Lil’ Kleine deze wilde sluiten. Diezelfde avond werd Lil’ Kleine aangehouden door de politie. Jaime Vaes koos toen vlak daarna voor zichzelf en beëindigde de relatie.

Het was overigens niet de eerste keer dat Lil’ Kleine beschuldigt werd van mishandeling. In 2021 werd Lil’ Kleine op Ibiza opgepakt voor mishandeling van zijn ex-vriendin, maar werd de zaak een dag later geseponeerd omdat er geen aangifte door Jaimie Vaes was gedaan.