Video: Bagga – Als ik terugkijk (prod. ILL Material)

[jwplayer config=”compare” mediaid=”29872″]

Nadat Opium vorige week als eerste het startschot gaf, is de track ‘Als ik terugkijk’ van Bagga de tweede video afkomstig van de compilatietape ‘#TeamNextlevel vol. 1’ dat op 3 september wordt uitgebracht. Dit wordt gevierd op dezelfde dag met feest in de Patronaat te Haarlem. Op de tape staan tracks van Opium, Bagga, Alpha Beta, McJaJa & Boni Tula.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

6 August

4 comments

4 responses to “Video: Lecho23 – Highkey (Snapchat) ft. Kilate & Broertje”

 1. Tabon says:

  JOEYAK jullie moeten hem goed interviewen !!!! Filmen alles ! Ik wil alles van hem weten NEXT BEST A MATSKOOOO

 2. Sonja says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 3. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 4. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.