Video: Desmond Read – Dope

Desmond Read dropt vandaag de nieuwe video van zijn single ‘Dope’. De track is afkomstig van zijn aankomende tape ‘MDMA’ die in de loop van het volgende jaar moet verschijnen. Bekijk de video hierboven.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

27 October

9 comments

9 responses to “Video: Desmond Read – Dope”

 1. quest says:

  Wie zit hier nou op te wachten? ga werk zoeken D..

 2. Gang says:

  hardste pokoe die ik in tijden heb gehoord TON OPPPP

 3. Mij says:

  Dope als wie?

 4. Matta says:

  Beat is kk eng… tekst hetzelfde als de hele fokking scene

 5. tfoe says:

  Elke fucking rapper valt voor deze shit!! Dlipps was gewoon dope man op die ille manier, maar nee hij wil ook trap doen hoor. ook over monnie ook over poep. en zingen als een h*ertje.
  sjawel broertje, er zijn kills doper dan jij. maar je WAS wel erg juist.

 6. 40/45 says:

  dope als mij? DOPE ALS IK zal je bedoelen jij zesde hands, inspiratieloze, overgewaardeerde, irrelevante flutrapper.

 7. Nee says:

  Ondanks dat dit lijkt op Anu-D z’n tracks vind ik het wel tof dat D-Lipps een nieuwe kant op gaat. Wees eens eerlijk, altijd dezelfde tracks zou ook saai zijn man..

  Wat ik wel vind is dat D.Lipps wat meer persoonlijkheid er in mag gooien, het lijkt altijd alsof die een presentatie houd of iets dergelijks, en niet wat ballen toont in z’n tracks en zegt wat hij vind. Manifest EP vond ik bijvoorbeeld keihard, een mix van die EP en deze beats van deze tracks zou me dope lijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.