Video: Donnie – Wubbo Ockels

Leipie van het plein Donnie is weer terug met een nieuwe video van zijn album ‘Mannelogie‘. Na ‘Batras‘ is ‘Wubbo Ockels’ de tweede video en ook deze track is geproduceerd door Bas Bron. De clip draait volledig om een fotoshoot, inclusief verschillende outfits en Chanel eyeliner.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

24 November

18 comments

Leave a Reply

18 Comments Aan "Video: Donnie – Wubbo Ockels"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
-
Gast
-

HAHAHAHAHA

monk
Gast
monk

Het swingt als een malle en die leipe stijl van Donnie gaat er lekker op. Lullen wat je wil, maar dat doet ‘ie goed. Maar de dikste props zijn voor het feit dat hij radicale lak heeft aan die benepen regeltjes van de meest bekrompen subcultuur ever: de hip hop. Ik zie een heel dikke middelvinger & I love it.

FokPunaHaters
Gast
FokPunaHaters

hij lacht om jullie comments

tonnie
Gast
tonnie

Dit lijkt misschien wel op djvt, omdat het is geproduceerd door Bas Bron

Kale supersaiyan
Gast
Kale supersaiyan

Wat is dat met al die Make-up? Sorry Donnie. Ik vond je als Young kermit wel hard met nummers zoals Slurp en Mijn dochter. Maar sinds je Donnie ben geworden ben je compleet verwijft. Geen haat naar je kapsel, je mag zijn wie je bent. Maar je begint nu op een tweede Conchita Wurst te lijken. Met deze clip ben je het eigenlijk al. BAH. Ga jij volgend jaar naar Eurovisie songfestival?

PUMA-PUMA-PUMA
Gast

precies dit!

hoihallo
Gast
hoihallo

Deze man had net als bruce jenner liever een vrouw willen zijn . Eerst noemde hij zichzelf vaak the young Lindsey lohan tegenwoordig noemt ie zichzelf caitlyn jenner . Hij had een tijd terug op insta een heel pleidoor naar caitlyn jenner gestuurd over hoe hij een mooiere vrouw leek als haar ( zag ik toevallig op mijn twit voorbij komen omdat iemand het retweeten )

Chiraq
Gast
Chiraq

Donnie is een act, een gimmick. Hoe gekker hij doet op instagram en in zijn clips, hoe toffer iedereen hem vind.

Donnie Kermit
Gast
Donnie Kermit

Donnie is die gast die op feestjes een grap van diegene naast hem herhaalt alsof ie van hem zelf komt, terwijl iedereen al net weer uitgelachen is.

De Jeugd van Tegenwoordig was geweldig. Donnie doet precies Faberyayo na, maar dan net iets verder doorgezet, terwijl de aanvankelijke grap van Yayo al lang en breed gemaakt en uitgemolken is.

Precies
Gast
Precies

Dit like inderdaad net een andere take op t album Coco van Yayo.

Kutkonijn
Gast
Kutkonijn

Kk mogooltje wat denkt deze man

SP
Gast
SP

Deze clip is belachelijk. Heb het even weggeklikt om alleen naar de track te luisteren, dat ging nog wel. Maar die clip is echt kut, je lijkt net een wijf man. Terwijl je raps niet slecht zijn. De muziek is gewoon te beluisteren, maar die clip verpest het.

ostgermanyultras
Gast
ostgermanyultras

kan beter stoppen vette sjap

Kroetoe
Gast
Kroetoe

Best respect voor deze gozer, maar deze clip slaat natuurlijk helemaal nergens. Misschien jezelf wat serieuzer nemen zodat je ook serieus genomen kunt worden door je publiek.

Zwerver
Gast
Zwerver

Ik wil deze man in elkaar slaan voor een donnie en hard ook

knaplastig
Gast
knaplastig

Je weet het is die hele ding nu tegenwoordig wat die doet gewoon, geen haat donnie sws niet maar op zijn nieuwe album mis ik die hele Young Kermit shit waarom ik deze guy zo hard ben gaan vinden, is jammer toch.

L-REY
Gast

HAH! GAAAAYYY!!!

O.G Vieira
Gast
O.G Vieira

Beter stoppen niet omdat het slecht is absolut niet maar het is de zelfde shit als jeugd van tegenwoordig en die hebben in nederland hun statement al gezet

wpDiscuz