Video: Donnie – Wubbo Ockels

Leipie van het plein Donnie is weer terug met een nieuwe video van zijn album ‘Mannelogie‘. Na ‘Batras‘ is ‘Wubbo Ockels’ de tweede video en ook deze track is geproduceerd door Bas Bron. De clip draait volledig om een fotoshoot, inclusief verschillende outfits en Chanel eyeliner.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

24 November

18 comments

18 responses to “Video: Donnie – Wubbo Ockels”

 1. Kale supersaiyan says:

  Wat is dat met al die Make-up? Sorry Donnie. Ik vond je als Young kermit wel hard met nummers zoals Slurp en Mijn dochter. Maar sinds je Donnie ben geworden ben je compleet verwijft. Geen haat naar je kapsel, je mag zijn wie je bent. Maar je begint nu op een tweede Conchita Wurst te lijken. Met deze clip ben je het eigenlijk al. BAH. Ga jij volgend jaar naar Eurovisie songfestival?

  • hoihallo says:

   Deze man had net als bruce jenner liever een vrouw willen zijn . Eerst noemde hij zichzelf vaak the young Lindsey lohan tegenwoordig noemt ie zichzelf caitlyn jenner . Hij had een tijd terug op insta een heel pleidoor naar caitlyn jenner gestuurd over hoe hij een mooiere vrouw leek als haar ( zag ik toevallig op mijn twit voorbij komen omdat iemand het retweeten )

   • Chiraq says:

    Donnie is een act, een gimmick. Hoe gekker hij doet op instagram en in zijn clips, hoe toffer iedereen hem vind.

 2. - says:

  HAHAHAHAHA

 3. Donnie Kermit says:

  Donnie is die gast die op feestjes een grap van diegene naast hem herhaalt alsof ie van hem zelf komt, terwijl iedereen al net weer uitgelachen is.

  De Jeugd van Tegenwoordig was geweldig. Donnie doet precies Faberyayo na, maar dan net iets verder doorgezet, terwijl de aanvankelijke grap van Yayo al lang en breed gemaakt en uitgemolken is.

 4. Kutkonijn says:

  Kk mogooltje wat denkt deze man

 5. SP says:

  Deze clip is belachelijk. Heb het even weggeklikt om alleen naar de track te luisteren, dat ging nog wel. Maar die clip is echt kut, je lijkt net een wijf man. Terwijl je raps niet slecht zijn. De muziek is gewoon te beluisteren, maar die clip verpest het.

 6. monk says:

  Het swingt als een malle en die leipe stijl van Donnie gaat er lekker op. Lullen wat je wil, maar dat doet ‘ie goed. Maar de dikste props zijn voor het feit dat hij radicale lak heeft aan die benepen regeltjes van de meest bekrompen subcultuur ever: de hip hop. Ik zie een heel dikke middelvinger & I love it.

 7. ostgermanyultras says:

  kan beter stoppen vette sjap

 8. Kroetoe says:

  Best respect voor deze gozer, maar deze clip slaat natuurlijk helemaal nergens. Misschien jezelf wat serieuzer nemen zodat je ook serieus genomen kunt worden door je publiek.

 9. Zwerver says:

  Ik wil deze man in elkaar slaan voor een donnie en hard ook

 10. FokPunaHaters says:

  hij lacht om jullie comments

 11. knaplastig says:

  Je weet het is die hele ding nu tegenwoordig wat die doet gewoon, geen haat donnie sws niet maar op zijn nieuwe album mis ik die hele Young Kermit shit waarom ik deze guy zo hard ben gaan vinden, is jammer toch.

 12. L-REY says:

  HAH! GAAAAYYY!!!

 13. O.G Vieira says:

  Beter stoppen niet omdat het slecht is absolut niet maar het is de zelfde shit als jeugd van tegenwoordig en die hebben in nederland hun statement al gezet

 14. tonnie says:

  Dit lijkt misschien wel op djvt, omdat het is geproduceerd door Bas Bron

Leave a Reply

Your email address will not be published.