Video: FreshCotton presenteert ‘Voor de straat’ + prijsvraag

[media id=”379″ height=”310″ width=”500″ stretching=uniform]

FreshCotton kreeg de WK kriebels en besloot wat vrienden op te trommelen voor een ouderwets potje voetbal. Omdat we dat leuk vinden. En omdat we wilden laten zien waar alle spelletjes uiteindelijk allemaal beginnen: op straat. Wat ontstond als een vrijdagmiddagidee groeide uit tot een mega productie, onder de bezielende leiding van Brian Herenveen. Deze unieke track werd opgenomen in de studio van Snelle Jelle, op een beat van SirOj.

Winne, Hef, Jiggy Djé, Kempi, Willem, Mitchell ‘Priester’ Burgzorg, Diego Biseswar. Aan het project werkten ook voetballers Edgar Davids en Roxanne “Rocky” Hehakaija mee. Verder zie je in de video ook Spacekees, Ruben van The Partysquad en Big 2.

Prijsvraag:

Om nog beter in de WK sfeer te komen brengt mag Puna.nl van FreshCotton drie exclusieve ballen weggeven, gesigneerd door alle bovenstaande rappers en voetballers die betrokken waren bij dit project. Wil je hier kans op maken? Maak een opstelling van de rappers / voetballers uit de videoclip. Vertel ons in een korte, beknopte comment wie je op welke positie zet en waarom.

Deze prijsvraag is exclusief voor leden van het Puna.nl forum. Ben je nog geen lid, maak nu een gratis account aan!

23 June