Video: Kamp Ras (Roscovitsch & Kabel) – Ok Emmy (Tim Hofman Diss)

Roscovitsch en Kabel hebben opnieuw de handen ineengeslagen voor een nieuwe Kamp Ras video. De track heet Ok Emmy en is gericht aan het adres van Tim Hofman. Lees hieronder de beschrijving en check hierboven de video.

***STORY***”Tim Hofman. Fok jouw verhaal. Dit is mijn verhaal.”

Een hardwerkende vrouw overvallen met een volledige cameraploeg. Iemand die heeft moeten knokken om iets uit het niets op te bouwen. De deur open trekken van haar kantoor. De camera als wapen op haar gericht. Je bent niet geïnteresseerd in de ander zijn/haar verhaal. Dat knip en plak je er wel uit met je schijt-lollige manieren (quote: Peter R De Vries). Met je one-way-shit en tegelijkertijd slik je alle valse beschuldigingen als zoete koek.

Jij Tim, bent mede het probleem van de sensatie cultuur. En dat voor iemand die zelf mee deed aan een programma tegen pesten. Jij bent zelf geen haar beter. Jij controleert de feiten niet. Jij bent gewoon een mooi koppie dat vals speelt. En jij creëert zelf het pestgedrag. Wat denk jij dat de kijkers van jouw programma doen als ze jouw aflevering hebben gezien?… Daarna komen de dreigmails, de spam enz. enz. enz…

En waarom? Omdat ‘twee’ ex-huurders per direct hun waarborg terug willen?… Dat duurt gewoon 62 dagen. Dat staat in het contract. THAT’S IT. Niet meer niet minder. Maar dat was blijkbaar niet genoeg sensatie.

Als je echt antwoorden wilde hebben, dan had je gewoon een afspraak kunnen maken, net zoals iedereen. Zoals ik dat ook doe bij anderen.

Maar krijg jij een mep op je bek, dan vlucht je met je staart tussen de benen. Jij bent een lafbek.

PS. Geef een vrouw tenminste de kans om wat lippenstift op te doen, haar haar te doen, iets leuks aan te trekken. Ik bedoel, ze komt wel op tv.

Met Hele vriendelijke groeten,

Han van der Tol

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

17 September

X