Video: LenBulls – DGBDA (Prod. Southbeats)

Eerder bracht LenBulls zijn track ‘Alleen Ik‘ uit maar nu is ook de videoclip van zijn EP ‘Boeruh Trap Tape‘ uit. Track 6 van Boeruh Trap Tape, genaamd DGBDA, is geproduceerd door Southbeats. Met dit nummer laat de rapper zien waarom Den Bosch de hoofdstad is van Noord-Brabant. Bekijk de video hierboven.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

24 September

1 comment

One response to “Wunderskid – On It ft. Jowners”

  1. cees koldijk says:

    Hallo,
    Nav de schietpartijen op Wittenburg en Kattenburg mag ik van de gemeente een festival organiseren op Wittenburg op 23 september 2018 . Ik vind dat Janse daar bij ook moet zijn voor een klein optreden. Ik heb alleen zijn contact gegevens niet. Wie kan mij helpen? Gr Cees Koldijk

Leave a Reply

Your email address will not be published.