Video: Loontje Packs – Niet om gevraagd

De Rotterdamse Loontje Packs brengt vandaag alweer zijn derde single uit. Na Zondes en Waarom Zou Ik, is hij vandaag terug met de track Niet Om Gevraagd en hij laat ook meteen de bijbehorende videoclip los voor het nummer. Niet Om Gevraagd is geproduceerd door Drogebeats en de video is geschoten door Selfmade Videos. Bekijk de video hierboven.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

30 March

1 comment

One response to “Slim Kofi – Let Me Take You To Africa ft. Kevcody (prod. YR$ TRLY)”

  1. Chief Beef says:

    Respect voor haar verhaal maar ik vraag me af of het nog wel hip hop genoemd mag worden als het zo aritmisch is. Misschien word ik oud, dat kan ook. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published.