Video: Royston Drenthe – Jemay-Lee ft. Boef & Vallery

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”29531″]

Royston Drenthe, bekend van zijn talenten binnen de krijtlijnen, breidt zijn carrière uit. Dat Royston gek is op muziek, in het speciaal Hiphop-muziek, is geen onbekend gegeven. Met zijn officiële eerste single maakt hij een volwassene intrede. Naast profvoetballer, kostwinner en levensgenieter is Royston vader van 3 kinderen. De single, Jemay-Lee, is dan ook opgedragen aan zijn eerste dochter Jemay-Lee.

Royston Drenthe maakte op jonge leeftijd een droomtransfer richting het voetballand Spanje. De jonge Rotterdammer van Surinaamse komaf belicht in zijn muziek een hele andere kant van zijn leven. Hij omschrijft zijn ervaring rondom de eerste zwangerschap van zijn ex-vrouw. Jemay-Lee, papa’s lieveling, is geliefd bij de gehele familie. Zo wordt Royston op zijn eerste single vergezeld door zijn zusje en neef. Vallery verzorgt het refrein en Boef vult het tweede couplet. Beiden laten zij horen van welke waarde Jemay-Lee is voor hen.

Om de volwassene intrede van Royston te onderstrepen heeft de man in kwestie, zich letterlijk ontdaan van zijn wilde haren. Royston gaat vanaf heden door het leven met een korte coup. Wil je zien hoe het hem staat? Bekijk de foto’s dan op de afbeelding hierboven.

In samenwerking met ZwareJongenZ Records heeft Royston zijn eerste single gerealiseerd. Mike Static was verantwoordelijk voor het plaatje.

25 July

X