Video: Saul Van Stapele over ‘Witte Panters’

[jwplayer config=”ova_advice-algemeen” mediaid=”59511″ hd.file=”http://streamcluster03.true.nl/tijdloos/SaulvanStapele_WittePanters_hq.mp4″]

Schrijver en journalist Saul van Stapele is vanaf jongs af aan al bezig met HipHop en heeft daar dan ook zijn specialiteit van gemaakt. Dit heeft hij onder andere uit kunnen werken als schrijver voor muziektijdschrijft OOR en de Nieuwe Revu. De liefde voor schrijven heeft ook geleid tot verschillende boeken. Zijn eerste werk was ‘Van Brooklyn Naar Breukelen’ over de geschiedenis van HipHop in Nederland, gevolgd door ‘Crips.nl’ over gangcultuur in Nederland. Wij spraken Saul over zijn derde boek ‘Witte Panters’. Hij vertelde ons onder andere waar het boek over gaat, hoe het tot stand kwam en hoe zijn ervaringen invloed hebben gehad op het schrijven ervan. Check het interview hierboven.

Ben je inmiddels benieuwd geworden naar het boek? Vertel ons welke kleur panter jij zou willen zijn als je mocht kiezen en waarom je juist die kleur zou kiezen. Wij mogen vijf exemplaren van ‘Witte Panters’ weggeven aan de vijf meest originele antwoorden.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

4 December

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.