Video: Serrio – Tek Leri Ft. Ori

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”33351″]

Na een tour in januari door Suriname hebben Serrio en Ori het nummer ‘Tek Leri’ opgenomen. In oktober werd de bijbehorende video geschoten. De beat is geproduceerd door Micha Farrah Girgis en de videoclip is gemaakt door OwieVisie. Het nummer ‘Tek Leri’ is tevens de laatste track van een reeks muziek die Serrio heeft gemaakt onder de naam
Serrio B.A.A.Z

Serrio betrad de scene in 2010 als Serrio B.A.A.Z. met zijn op eigen kracht uitgebrachte B.dubbel.A.Z EP en de clips en stappen die daarna volgde. Als leidraad van zijn muziek en boodschap gebruikte hij de Bewust Anders Altijd Zelfverzekerd (B.A.A.Z.) definitie in zijn naam als ode naar de leefwijze en groep waarmee hij begonnen is.

Serrio stopt overigens niet met het maken van muziek. Hij heeft zich onlangs aangesloten bij het productiehuis van de Raven Bros. (bekend van producties voor o.a. M.O & Brakko, Dret & Krulle en Free Quincy). In het “Raven-Nest“ zal Serrio werken aan het project genaamd “Basisplaats”. Serrio is ook bezig met het begeleiden van een nieuwe artiest genaamd STSH (uitspraak Stash) die eind 2011 naar buiten zal treden.

4 November