Video: Veldentaal – Leent Mijn Cup/Domme Shit (Prod. SPSMTC, Garrincha & GRGY)

Veldentaal is een groep bestaande uit Bokoesam, Yung Nnelg, Idaly en producers Garrincha en GRGY die besloten de krachten te bundelen wat resulteerde in de gelijknamige mixtape ‘Veldentaal’. Het collectief presenteert vandaag de dubbelvideo van de tracks ‘Leent Mijn Cup’ en ‘Domme Shit’ van de tape. De twee tracks zijn geproduceerd door SPSMTC, Garrincha en GRGY. Bekijk de clip hierboven.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

26 November

14 comments

14 responses to “Video: Veldentaal – Leent Mijn Cup/Domme Shit (Prod. SPSMTC, Garrincha & GRGY)”

 1. tammer says:

  Deze nummers zijn al bekend en gepubliceerd sinds deze zomer. Mooi dat er nu een clip werd getrokken. Maar waarom een dubbelnummer? 2 video’s apart releasen ware beter geweest. Het nummer Leent mijn Cup is imo duidelijk beter dan het navolgende.
  Blijft staan dat VELDENTAAL voor mij 1 van de belangwekkendste dingen op NL muziekgebied van 2015 was. Ondanks dat hun reeks projecten weinig kliks op youtube wisten te genereren. Kijk uit naar nieuwe tracks alvast!

 2. Jurist says:

  Bokoesam,

  Hoewel ik niet te spreken ben over uw muziek, wil ik u desondanks wat mededelen. In de zojuist verschenen videoclip van u verheerlijkt en openbaart u uw drugsgebruik. Mag ik u er op attenderen dat het gebruik van codeïne – ook wel lean genoemd door uitkeringstrekkers, als u – verboden is krachtens de Opiumwet? Ik kan het mij niet voorstellen, maar het is mij ter ore gekomen dat u een voorbeeld bent voor jongeren. Mijn advies en tevens het teleologische karakter van dit bericht: stop met het uitbrengen van dit soorten uitlatingen. Of ik zal juridische stappen overwegen. Niemand geniet trouwens van uw muziek.

 3. d4km says:

  Had voor Leen Mijn Cup een veel sexyere videoclip verwacht dan dit, helaas. Release aub ook een clip van Dyna.

 4. juul says:

  sponsored by pietje parra

 5. MD28 says:

  als jij je net als nino voelt is dat een belediging voor nino want die hele track van jou was kaka letterlijk domme shit

 6. Maluku182 says:

  Ze leanen nu , en leunen achter over , lakken nagels en sturen elkaar hartjes ogen #INNE

 7. monk says:

  Boring shit man.

 8. pietza says:

  #lean #lean #lean #lean #lean #lean

 9. NC says:

  whatsgood dom dom vervelend als nelgg, jullie weten niks man. 024 tot A oost ALTD

Leave a Reply

Your email address will not be published.