Video: Ziggi Recado – Get Out

Vandaag verschijnt ‘Get out’, de nieuwe single van Ziggi Recado. Het is de eerste release van zijn binnenkort te verschijnen derde studioalbum, genaamd ‘Ziggi Recado’. De single is vanaf 25 februari te koop in de downloadshop van iTunes. De bijbehorende video is opgenomen in Senegal.

Na zich enkele maanden terug te hebben getrokken in de studio toont Nederlands grootste reggae-exportproduct een nieuw teken van leven. Ziggi Recado zal in april zijn derde album uitbrengen onder de vlag van Rock ‘ N Vibes i.s.m. VP Records/Greensleeves.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

17 February

4 comments

4 responses to “Video: Lecho23 – Highkey (Snapchat) ft. Kilate & Broertje”

 1. Tabon says:

  JOEYAK jullie moeten hem goed interviewen !!!! Filmen alles ! Ik wil alles van hem weten NEXT BEST A MATSKOOOO

 2. Sonja says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 3. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 4. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.