Vince Staples legt uit waarom hij de jaren ’90 overschat vindt

Vince Staples is altijd al een beetje anders geweest dan de gemiddelde rapper en daar is hij ook trots op. Regelmatig deelt hij zijn onpopulaire mening op Twitter en ook dit keer heeft hij aardig wat mensen boos gemaakt met zijn standpunt. Hij zegt dat de jaren ’90 te veel krediet krijgen. De jaren ’90 (en een deel van de jaren ’80) worden gezien als de Golden Era van hiphop, maar hij is het hier niet mee eens.

De rapper, die geboren is in 1993, legt in een interview met TIME uit waarom hij er zo over denkt. Hij noemt 2Pac en B.I.G. als grootheden, maar zegt ook dat de er in dat decennium geen 50 Cent was; “Ze hadden zelfs geen Kanye” vervolgt hij. Staples verklaart dat hij meer fan is van begin 2000. Één van de eerste nummers die hij zich herinnert is ‘Bounce With Me’ van Lil Bow Wow. Hij noemt Bow Wow zelfs één van zijn favoriete rappers. Check het interview hier.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

31 October

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Vince Staples legt uit waarom hij de jaren ’90 overschat vindt"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Mcflinkdoen
Gast
Mcflinkdoen

Snap de beste man! Kom zelf uit 89, dus heb tupac en biggie, nwa etc niet bewust mee gemaakt! Legends, maar wel van een anders generatie

veteraan
Gast
veteraan

hahahhahahahahahhahahahsahhahahahahahhaha deze man hey raap me op

al
Gast
al

no comment

realg
Gast
realg

vince jonge! jou gedachte is zo real g

Chesterfield
Gast
Chesterfield

Vince je bent een chappie geworden

wpDiscuz