🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Volgens DJ Drama mag Lil Uzi zijn Eternal Atake droppen wanneer hij wil, maar de rapper lijkt niet overtuigd

Eerder deze maand deden we verslag van Lil Uzi Vert die beweerde dat de release van zijn ‘Eternal Atake’ album wordt tegengewerkt door zijn label. Uzi is getekend bij het label Generation Now, opgericht door DJ Drama en Don Cannon.

Canadese Zanger NAV, getekend bij Het XO label van The Weeknd, deed voor de release van zijn album ‘Bad Habits’ ook een zegje over de situatie. Volgens hem zou het label de rechten van zijn track Habits met Uzi niet vrij willen geven. DJ Drama en Don Cannon zouden alleen maar aan geld denken. Zie NAVs Instagram-post hieronder.

Tekst gaat verder na foto.

View this post on Instagram

Crazy but its true #FreeUzi

A post shared by Nav (@nav) on

DJ Drama is het echter niet eens met de aantijgingen. In een recentelijk verwijderde Instagram-post beweert hij namelijk dat Uzi zijn project elk moment kan droppen. Bekijk zijn post hieronder.

Tekst gaat verder na foto.

Uzi reageerde op de Drama’s post met een paar cryptische video’s in zijn Instagram-story. Hij lijkt te beweren dat het label onder druk staat. “Old clowns wit the same tricks,” aldus Uzi. Daarbovenop zette hij “Free Uzi” bij een video. Bekijk de video’s hieronder.

480


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

25 March

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X