Voor de eerste editie van Garage Amsterdam bezochten we Kraaiennest met SBMG, Rotjoch & Ilja Meefout

We gingen naar Kraaiennest waar de mannen van SBMG, Rotjoch en Ilja Meefout ons vertelden over de buurt waar op 21 en 22 mei de eerste editie van Garage Amsterdam zal plaatsvinden. Ze vertelden ons hoe de omgeving veranderd is ten opzichte van hun herinneringen en namen ons mee naar Garage Kempering. De garage stond lange tijd bekend als een no go zone, maar krijgt nieuw leven en wordt voor twee dagen omgetoverd tot een podium van Amsterdams talent. Er zullen live optredens zijn van onder andere Lil Kleine, Yung Internet en SBMG, maar ook kun je je door middel van DJ’s, kunstexposities, dans en pop-up shops verdiepen in wat Amsterdam Zuidoost te bieden heeft.

Terwijl de zaterdag op een jonger publiek is gericht met optredens van Lil Kleine en SBMG, biedt de zondag een gratis programma waarbij iedereen zich kan vermaken. Op deze dag val je van de een in de andere verrassing; zo vind je er kunstexposities van hiphopfotograaf Ilja Meefout en graffiti artist Mick La Rock, optredens van het funky gospelkoor Wazzup Singers en reggaeband Tjerk and The Liquid Sunshine en zal er een dance battle plaatsvinden, georganiseerd door danscollectief Free N Style.

Kaarten voor de eerste dag (21 mei) zijn verkrijgbaar via deze link en het programma duurt van 14:00 tot 23:00 uur. De tweede dag (22 mei) duurt van 14:00 tot 18:00 uur. Meer informatie is te vinden op Facebook.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

19 May

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.