Broer van Pop Smoke spreekt zich uit na beschuldigingen van betrokkenheid bij de moord

Gisteren werd Pop Smoke op 20-jarige leeftijd van het leven beroofd in zijn huis in Hollywood Hills. Sinds de dood naar buiten is gebracht doen er verschillende verhalen de ronde. In eerste instantie zou het gaan om een uit de hand gelopen overval, maar uit beelden is gebleken dat de daders niets meegenomen hebben. De politie denkt nu dat het gaat om een gerichte aanval op de jonge rapper. Pop Smoke zou per ongeluk zijn adres gedeeld hebben op Instagram een paar uur voordat hij vermoord werd en zo zou hij gevonden zijn.

Een ander verhaal wat de rondte doet is dat zijn broer Mike Dee, die bij hem verbleef, expres hun adres op social media gedeeld zou hebben zodat Pop gevonden kon worden. Volgens verschillende fans zou Dee enkele captions op zijn Instagram veranderd hebben na het incident en zou niemand weten waar hij was op het moment van de moord. Dit was voor sommige fans genoeg informatie om Mike Dee te beschuldigen van betrokkenheid.

Mike, die jarenlang bevriend is geweest met Pop, reageert emotioneel op zijn eigen pagina op de beschuldigingen. Check zijn bericht hier.