Wat is er deze week allemaal gebeurd? Me o.a. D-Double, Fresku & KillahKeezy

Er is deze week weer aardig wat nieuw materiaal van Nederlandse bodem verschenen. Zo kwam er een nieuwe video van D-Double, een nieuwe clip van SBMG en Broederliefde en liet KillahKeezy eindelijk muziek van ‘Money Boven Fame’ horen. Fresku zorgde voor flink wat ophef door uit te halen naar de Nederlandse radio in zijn nieuwe track ‘Zo Doe Je Dat’.

De week begon met een nieuwe clip van D-Double. Vorig jaar bracht D-Double zijn Top Notch debuut ‘Jong Wild en Roekeloos’ uit en op die EP stond de track ‘Money Right’. Het nummer is een samenwerking met Hydro en deze week verscheen de bijbehorende video.

Vorige week werd bekend dat D-Double door het land gaat touren met de mannen van SBMG en Broederliefde. Speciaal te promotie van die tape maakten beide crews samen het nummer ‘Hard Work Pays Off’. De track kwam eind vorige week al uit en een week later verscheen ook de video van het nummer.

Ondanks de populariteit van bovenstaande artiesten was het Fresku die deze week de meeste stof deed opwaaien. Dit deed hij al met de video ‘Kreeft’, waar hij deze week een remix van uitbracht, maar met zijn nieuwe single ging hij een stapje verder. In de single en video ‘Zo Doe Je Dat’ uit Fresku zijn frustratie over het gebrek aan hip-hop op de Nederlandse radio. In het de video haalt hij met name uit naar 3FM.

Er kwamen niet alleen nieuwe video’s uit van Nederlandse bodem. Deze week was de moeder van KillahKeezy jarig en dat was voor hem het ideale moment om een track van ‘Money Boven Fame’ te laten horen. Hij bracht de track ‘Gevoelens’ uit met zangeres Lisa. Ook hoorde weer eens wat van Kempi, die op de track ‘Eind van de Tunnel‘ van Dwayne Meerzorg opdook. Verder sprong Jae Fly op de beat van ‘Back to Back‘ en bracht Kleu Kleu een samenwerking met Era uit.

Op welk album men ook al heel lang wacht is ‘Street King Immortal’ van 50 Cent. Deze week bracht hij een indrukwekkende nieuwe single van de plaat uit. De grimey ‘9 Shots’ deed denken aan de ‘Get Rich Or Die Trying’ 50. Dit weekend bracht hij ook gelijk de bijbehorende video uit.

Niet alleen 50 bracht een nieuwe video uit. Tyga dropte de video ‘Don’t C Me Coming’ en French Montana ‘To Each It’s Own‘. Fabolous bracht een video uit in de stijl van de film Juice en A$AP Rocky bracht ‘Jukebox Joints‘ uit maar zonder Kanye West.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

16 August

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.