๐Ÿ”ฅ DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL ๐Ÿ”ฅ

Sluiten

Wiley haalt uit naar Drake & Ed Sheeran: “The 2 worst culture vultures on this planet”

Wiley brengt op 6 november zijn nieuwe album Full Circle uit, maar de roll out gaat niet geheel volgens plan. De Godfather of Grime heeft al een megahit op zak met Boasty, gevolgd door My One met Tory Lanez en Dappy. Het lijkt er op dat de het plan was om Bad Like We met Nicki Minaj en Popcaan als volgende single uit te brengen, maar dat is waar het niet goed gaat.

Als we zijn tweets mogen geloven wil Nicki de video niet doen omdat ze een kind krijgt en wordt Popcaan z’n verse niet gecleared door het OVO label van Drake. Volgens Wiley zelf is dat laatstgenoemde omdat hij geen bijdrage heeft geleverd aan de plaat van de dancehallartiest. Ook vraagt hij Nicki om zijn label te vertellen waarom ze het niet wil doen zodat hij verder kan.

In de tirade op Twitter noemt hij Drake meerdere malen een culture vulture en adviseert hij mensen niet bij OVO te tekenen. Volgens Wiley wilde Drake tekenen voor “peanuts” en zijn de artiesten op het label daar alleen om de Canadese superster te helpen en niet andersom.

Opeens haalt Wiley ook Ed Sheeran erbij die onlangs nog zijn album No. 6 Collaborations uitbracht met bijdrages van Stormzy, J Hus, Dave en Ella Mai. Ook hem noemt hij een culture vulture. Check de tirade hier.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
๐Ÿ”ฅDownload de Puna.nl app voor iPhone.

11 September

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X